MYISITKÖ

NÄE ASUNTOSI PARRASVALOISSA.

Lue asiakaspalautteita - näin olen onnistunut. 


Laadin myyntimateriaalit valokuvineen tavalla, joka esittelee asuntosi edustavimmillaan. Vain paras ammattilainen kuvaa kotisi esittelykuvat. Asuntoesittelyt tapahtuvat yksityisesti tai ajanvarauksella pienryhmissä silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. 

Asuntosi saa runsaasti näkyvyyttä nykyaikaisten markkinointikanavien ansiosta. Jollei FB ja IG riitä, etsimme asunnollesi ostajaa vaikka Kauppalehden sivuilla tai Linked Innissä. Vuoden-24 alusta asiakkaillani on mahdollisuus saada kohdevideo You Tube asuntokanavalle. Videon levittäminen kohderyhmälle tapahtuu Face Book markkinoinnilla. Ja ainahan voi twiitata! 

Kontaktoin ahkerasti mahdollisia ostajia. Kuuntelen ja ymmärrän, miksi juuri sinun asuntosi sopii tietyille asiakaskunnalle ostajia. Ennen kaikkea asunnon myyminen edellyttää yhteistyötä välitysliikkeen ja myyjän välillä. Keskustelemme esittelytekstiä varten asuntosi erityispiirteistä ja mm.sijainnin merkityksestä ostajille. Käymme yhdessä läpi taloyhtiön tietoja, jotta sinä myyjänä saat mahdollisuuden toteuttaa ns. myyjän tiedonantovelvollisuutta. Sovimme näytöistä ja keskustelemme myynnin edistymisestä. Kun saat ostotarjouksia käymme nämä läpi yhdessä ja kerron sinulle kunkin ostotarjouksen kohdalla mahdollisuuksista päästä parhaaseen lopputulokseen. Hyvässä hengessä käydyt kauppaneuvottelut johtavat odotettuun lopputulokseen. 

ETKÖ TIEDÄ, KUINKA ALOITTAISIT ASUNTOPROJEKTISI?

Jo asunto- tai kiinteistökaupan suunnitteluvaiheessa todennäköisesti tarvitset myytävälle asunto-omaisuudelle hinnan ja arvio asuntosi myyntiajasta saattaa auttaa sinua kokonaisaikataulun suunnittelussa. 

Ota minuun yhteyttä, soita tai lähetä viesti. Sovitaan tapaaminen ja saat luotettavan sekä asiantuntevan hinta-arvion. Suunnittelun tueksi saat myös tietoa asuntokauppaan liittyvistä kustannuksista ja aikatauluista sekä yhteistyöstämme pankkien kanssa.