ASIAKASKOKEMUKSIA #asunnotvaihtoon

Kiinteistövälittäjä Ulla Rosendahlin kanssa sujui kaupat erittäin hienosti. Olimme ensikiinteistön ostajia, joten meidän tietämys oli täysin nolla. Ulla toi turvaa meidän päätöksen tekoon ja vastasi meidän tyhmiin kysymyksiin virka-ajan jälkeenkin. Tällaista asiakaspalvelua toivoisi muidenkin asiakkaiden saada.

Karri Wilhelm Leino

Ostaja

_________

Kiitos kaikki sujui oikein mallikkaasti ja Ulla Rosendahl todellinen ammattilainen!

Ostaja, Vihti

_______

Erittäin onnistunut ja jännittävä kauppatilanne, jossa myyntiasiantuntija Ulla osasi kertoa ystävällisesti asunnosta tarvittavat tiedot. Neuvottelut olivat kivat, vaikka piti pitkään ja hartaasti miettiä uskaltaako tarjota vai ei, mutta rehti ja lämmin asenne Ullan ansiosta sai meidät ostamaan asunnon, josta olemme tyytyväisiä. Suosittelen lämpimästi kaikille hänen palveluaan, koska hän on erittäin ihana ja ammattimainen, sekä suomeksi että englanniksi :)

Ostaja, Vantaa

_______

Kaikki sujui hyvin helposti. Välittäjä mukava ja asiallinen.

Ostaja, Espoo

Kilpailutimme useamman välittäjän ja Ulla oli selkeästi paras. Ammattimainen ote sekä positiivinen asenne ja hinta-arvio oli lähimpänä omaa arviota joten päädyimme häneen. Myyntiprosessin kuvaus sekä ammattitaito tekivät isoimman vaikutuksen. Erityisesti hyvät perustelut hinta-arvioon vakuuttivat. Alueellamme on ollut välittäjiä joiden motiivit ovat hivenen kyseenalaiset. On jopa yleisesti tiedossa alueemme alihinnoittelu kauppojen nopeuttamiseksi. Saimme haluamamme hinnan nopeasti ja asuntomme meni heti ensimmäisellä näytöllä. Ja hinta oli reilusti yli muiden välittäjien hinta-arvioiden joten en voi olla kuin erittäin tyytyväinen Ullan panokseen ja vahva suositus asunnon myyjille. Kiitos Ulla vielä mahtavasta palvelusta!

Markku Strömberg

Myyjä

_______

Lämpimästi suosittelen. Ullan kanssa oli helppo toimia ja mikä tärkeintä, Ulla myi asuntoni tavoitehintaan. Toteutunut hinta oli huomattavasti suurempi, mitä muiden välittäjäehdokkaiden ehdottamat pyyntihinnat. Hyvin ammattitaitoista toimintaa kaiken kaikkiaan.

Myyjä, Espoo

Erittäin hienosti. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja Ullan iloiseen ja ripeään toimintaan.

Myyjä, Kantvik

_______

Ulla oli aivan ihana välittäjä! Kilpailutimme useita välittäjiä ja Ulla erottautui positiivisella energiallaan. Hän osasi löytää asunnosta hyviä puolia, joilla asuntoa markkinoida. Lisäksi hän uskoi hintatoiveeseemme, eikä yrittänyt väkisin painaa sitä reilusti alemmas, niin kuin kaikki muut välittäjäehdokkaat. Lisäksi hän löysi meidän asuntomme ostajat ihan itse, omien kontaktiensa kautta. Asunto meni sitten ensimmäisellä näytöllä kaupaksi. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja todellakin suosittelemme Ullaa myös muille. Kiitos Ulla!

Myyjä, Veikkola

________

Ulla toimi ammattitaitoisesti ja hienovaraisesti kaikkien osapuolten tilanne huomioon ottaen. Lopputulema johti asuntokauppoihin, joten olen tyytyväinen Ullan ripeään ja iloiseen toimintaan : ) Iso kiitos hänelle!

Ostaja, Vihti

_______

Kaikki meni hienosti ja kauppa sujui mutkitta

Ostaja, Espoo