.

Asunnonostajalle


Myyn koteja, asuntoja, kämppiä, himoja, kiinteistöjä. 
Kaikki arvokkaita neliöitä. Aina omistajansa sydäntä lähellä. Harkiten hankittu, vaivalla vaalittu. 
Ostajalle usein unelma uudesta, isommasta, kauniimmasta, toimivammasta tai toisinaan pienemmästä ja helpommasta asumisesta. Tärkein tehtäväni on asuntokaupan toteuttaminen. 


Kuinka löydät kodin ostotoimeksiannolla? 

Juuri sen sopivan asunnon löytäminen aiheuttaa usein pohdintaa. Ostotoimeksiannolla säästät aikaa sekä vaivaa ja suojaat yksityisyyttäsi. Olet ensimmäisten joukossa tutustumassa myytävään kohteeseen sekä neuvottelemassa kauppaehdoista. Ostotoimeksiannolla myydyt kohteet tulevat harvoin julkiseen myyntiin. Tämä on loistava tapa toteuttaa asuntounelmia. Millainen ostotoimeksianto sopii sinulle? Kerron mielelläni lisää.

 Osta asunto turvallisesti myynti-iloituksen perusteella.

Ostaessasi Huom! Kiinteistönvälitysliikkeellä myynnissä olevan kohteen voit olla varma, että tämä vastaa myynti-ilmoituksessa annettuja tietoja. Kohteen tullessa markkinoille myynti-ilmoituksemme käy läpi juridisen tarkastuksen. Toisen kerran tämä tapahtuu kauppoja valmisteltaessa. Tiedät mitä ostat.

Pyrin esittelemään myyntikohteet niin, että kuvien välityksellä syntyvä hyvä tunnelma on koettavissa myös paikan päällä.